Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Täi” versioiden välillä

1 254 merkkiä lisätty ,  7. huhtikuuta 2019 kello 05.17
Se ei halunnut tehdä mitään pahaa mutta on tehnyt kumminkin?
p (Käyttäjän ”91.195.247.134” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän 2001:14BB:40:1AAC:4931:179D:8EE4:66AE versioon.)
Merkkaus: Palautettu takaisin
(Se ei halunnut tehdä mitään pahaa mutta on tehnyt kumminkin?)
 
Hikipedian naiset ovat Työn Stacyja. Oho ei hikipediassa ole niitä. ARGUMENTAATIO VIRHE
 
 
==Apua?==
 
Kävin tuoreeltaan toiveartikkelisivulla, ja huomasin ettei siellä ole aakkosjärjestyksestä tietoakaan, vaikka niin kai pitäisi olla. Se otti tekstitiedoston ja järjesteli niitä aakkosiin, ettei sivun muokkaushistoriaan tulisi noin tuhatta kappaletta linkkien siirtelyä ja käytti vielä esikatselua, mutta sivu alkoi herjata blokkauksesta, kun leikkasin ja liimasin järjestellyt linkit takaisin? Hikipedia on muutenkin viime aikoina tuntunut pelleilevän, kadottavan välillä tunnuksen kun vain vaihtaa linkistä toiseen.
 
Onko VieraallaAlkuperällä mitään toivoa selvittää, onko joku mahdollisesti kaapannut sen tunnukset välillä käyttöönsä, vai tulisiko sen vain yrittää vaihtaa salasana? Voiko sivuston evästeet aiheuttaa ongelman?
 
Vai onko se todella tehnyt jotakin vandaalia, jota se vain ei ole tajunnut tehneensä? Tai voiko joku ottaa vandalismina, kun se käytti esikatselua useamman kerran että sen tarvitsisi käyttää tallennusta vain kerran?
 
Kun teidän käyttäjänimikin nyt on Kuri, se ajatteli että tämä olisi oikea osoite hakea apua.
 
[[Käyttäjä:VierastaAlkuperää|VierastaAlkuperää]] ([[Keskustelu käyttäjästä:VierastaAlkuperää|keskustelu]]) 7. huhtikuuta 2019 kello 05.16 (UTC)
palauttajat, henkilökunta
241

muokkausta