Ero sivun ”Hikipedia:Poistokäytännöt” versioiden välillä

169 merkkiä lisätty ,  14. lokakuuta 2020 kello 21.47
p
ei muokkausyhteenvetoa
(Pieniä päivityksiä suunnilleen vallitsevan käytännön & oman mielipiteeni mukaiseksi. _Erityisesti_ "Sivut, jotka muuten [olisivat huonoja], mutta ovat suosittuja, linkitettyjä tai katsottuja" tulee ottaa ankarampaan käteen, sanon.)
p
::*Käyttäjä voi merkitä artikkelin <code><nowiki>{{Paskaa}}</nowiki></code>-mallineella. Perustelut mielellään artikkelin keskustelusivulle.
::*Jos jonkin ajan kuluttua kukaan ei ilmesty pelastamaan artikkelia, eikä ylläpitäjä saa neronleimausta sen parantamiseksi, artikkeli (periaatteessa) poistetaan.
 
Kaikki tämänhetkiset paskasivut löytyvät [[:luokka:Huonot sivut|täältä]].
 
==Ongelmalliset (mutta ei toivottomat) artikkelit==
:'''Menettelytavat:'''
::*Parempi tietysti olisi, jos tartut suoraan toimeen ja parannat artikkelia. Käyttäjä voi kuitenkin myös merkitä keskeneräiset sivut <code><nowiki>{{keskeneräinen}}</nowiki></code>-mallineella, ajastaan jälkeenjääneet <code><nowiki>{{päivityspyyntö}}</nowiki></code>-mallineella ja lätkäistä keskenkasvuisiin sivuihin <code><nowiki>{{tynkä}}</nowiki></code> tai <code><nowiki>{{minitynkä}}</nowiki></code>.
::*Jos sekin sisältö, jota sivulla on, vaikuttaa keskinkertaiselta tai epätasaiselta, sivulle voi lisätä merkinnän <code><nowiki>{{ei-loistava}}</nowiki></code>, joka on ''paskasta'' lievempi aste. Nykyiset ei-loistavat artikkelit löytyvät [[:Luokka:Parannettavat sivut|täältä]].
::*Artikkelit, joiden idea toimii, mutta [[Ohje:Perusasiat|ulkoasu]] (oikeinkirjoitus, linkitys jne.) ei, voidaan merkitä <code><nowiki>{{hikifointi}}</nowiki></code>-mallineella. Tai voit olla sankari ja korjata artikkelin saman tien ihan itse.
::*Muut ongelma-artikkelit merkitään seuraavilla mallineilla (tai mieluummin korjataan):
10 927

muokkausta