Ero sivun ”Johann Sebastian Bach” versioiden välillä

145 merkkiä lisätty ,  16. lokakuuta 2021
p
p (Käyttäjän ”84.248.128.56” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Kyläsihteeri versioon.)
Merkkaus: Palautettu takaisin
 
 
== Jälkimaine ==
{{iso-q|Mikä on huonoin biisi mielestäsi<br/>musta bach aac|[[Hikiaineisto:Aku Ankka -lehden keskustelufoorumin persoonallisuuksia|Vanukas]]}}
Johann Sebastian Bachin maine oli ajastaan joko edellä tai jäljessä. Joka tapauksessa hän ei seurannut aikaansa, mikä johtui siitä, ettei Rolexilla ollut tuohon aikaan jälleenmyyntiä Saksassa.
Muusikkona hän oli monipuolinen, vaikkei aina tilanteen tasalla, kuten usein kirkollisissa musiikkitilaisuuksssa. Hän saattoi innostua säestämään virttä pyykkilaudalla, vaikkei hänellä mikään pyykkilautavatsa ollutkaan. Hän soitti niin taitavasti, ettei kukaan olisi kyennyt lyömään häntä laudalta siinä. Joka tapauksessa hän soitti monia instrumentteja, muttei tiettävästi ainakaan kymmentä enempää yhtaikaa. [[Luuttu]] oli hänelle tuttu muutenkin kuin lattianpesun yhteydessä. Bach oli tunnettu luutisti paikallisissa kirkkomuusikoiden illanvietoissa. Näistä ajoista periytyen ovat nykyajankin monet kanttori-urkurit tutustuneet perusteellisesti vähintäänkin oluen valmistukseen.
12 251

muokkausta