Ero sivun ”Wikipedian käyttäjät M-S” versioiden välillä

p
p (→‎Kippari1: Kielenhuoltoa, linkiksi koko keskustelu. Hyvää matskua kyllä (Baby Grandmothers – Being Is More Than Life))
 
==Miihkali==
{{quote3|Näin, että vanha oli hirveää tuubaa ja täynnä ongelmalaatikoita, ja se oli tilastoinnin mukaan monta päivää luetuin artikkeli. Ajattelin, että jos en minä tee, niin ei tee kukaan muukaan. – – Mutta en minä ole biologi, lääkäri tai psykologi. Onko parempi, että artikkeli on silminnähden huono, ja huutaa, että älä luota tähän, kuin jos se on näennäisesti hyvä ja lähdekritiikki unohtuu?|Miihkali ja Wikipedian perusongelma<ref>https://www.hs.fi/nyt/art-2000008316461.html [https://archive.md/vhD6g (arkistopalvelu)]</ref>}}
Huomattavan pitkän linjan (tätä kirjoitettaessa 15 vuotta ja 2 kuukautta täynnä) käyttäjä [[fi-wikipedia:Käyttäjä:Miihkali|Miihkali]] kannattaa aina ehdottomasti asiallista keskustelua, olipa kyse mistä tahansa tapavandaalista tai pyromaanista. Tykkää muun muassa [[Conan barbaari]]sta ja Wikipedian ulkopuolella on myös väsännyt [https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/hyborian-age-mod-conan-the-mod.675121/ pelimodia] aiheesta.
 
12 251

muokkausta