”Onko teillä veriappelssiineja? Olen dieetillä.”

~Linjoistaan huolehtiva vampyyri kauppiaalle (silminnäkijähavainto)

”Kolme vampyyriä meni baariin. Ensimmäinen tilasi pienen lasillisen verta, toinen tilasi ison lasin verta. Kolmas vampyyri pyysi kupillisen kuumaa vettä.

Kaksi muuta vampyyriä ihmettelivät asiaa ja kysyivät, miksi? Kolmas vampyyri otti taskustaan käytetyn tampoonin ja sanoi: "Minä juon nykyään teetä"”

~Huono vitsi

”Anteeksi. Hampaanne ovat niskassani”

~Prostituoitu eläkeläisvampyyrille aktin jälkeen.

”Aleksilla on Suomen komeimmat hampaat”

~Ruger Hauer.
Unnews crooked teeth.jpg Buahhahahahaa!
Tämä sivu haluaa imeä vertasi!
Naispuolinen vampyyri (kuvassa oikealla) suutelemassa nukkuvaa naista. Suosittu aihe nörttien keskuudessa

Vampyyri on sosiaalisesti rajoittunut henkilö, joka sairastaa vakavaa sairautta, vampirismia. Vampyyri on päivisin yleensä lukkiutunut haudanhiljaisiin sisätiloihinsa, ja usein uskaltautuu ulos vasta illalla. Koska vampyyrit ovat vielä nörttejäkin sulkeutuneimpia, ne eivät uskaltaudu edes Internetiin, vaan usein vain nukkuvat koko päivän sisätiloissa. Vampyyrit ovat arkoja Auringolle eivätkä päästä sen valoa "taloonsa", missä suhteessa ne eivät eroa nörteistä.

Uskotaan, että tarpeeksi epäsosiaalinen ihminen voi saada vampirismista tartunnan, jos vampyyri suutelee tätä. Tämä on kuitenkin harvinaista, sillä kovin moni vampyyri ei siihen uskaltaudu.

PerustietojaMuokkaa

 
Vampyyrit liikkuvat vain öisin

Vampyyrien äärimmäisen epäsosiaalisuuden takia ne liikkuvat vain yöllä, jolloin on pimeää eikä niiden naamaa erota. Tällöin he saattavat jopa ruveta kommunikoimaan muiden syrjäytyneiden ihmisten ja toisten vampyyrien kanssa. Joskus tämä johtaa suutelemiseen ja taudin tarttumiseen.

Epäsosiaalisuudella on myös se seuraus, että ne pelkäävät omaa peilikuvaansa, joten eivät näe sitä. Itse asiassa eivät näe muutkaan. Kukaan ei tiedä syytä. Koska vesikin heijastaa, vampyyrit eivät juo sitä vaan kummallista punaista nestettä, joka toimii heille veden ja ruoan korvikkeena. Sairaus vaikuttanee geeneihin niin, että he kestävät sen voimin yö toisensa jälkeen aina ikuisuuksiin asti.

 
Valkosipulia

Tämän takia vampirismia sairastavasta voi tulla periaatteessa kuolematon, kuolemattomuuteen vaan liittyy ainainen ripuli.

Äsken esitellyn vakavan muodon lisäksi vampirismistä on myös lievä muoto, jota sanotaan goottilaisuudeksi. Se tarttuu usein teineihin. Tosin kuin vampirismista, goottilaisuudesta on mahdollista päästä eroon, joskin se on erittäin vaikeaa riippuen tietysti siitä, kuinka kauan sairautta on jo kantanut.

Syrjäytynyttä vampyyrien ryhmää halveksutaan monissa piireissä. Äärimmäisissä tapauksissa jotkut ovat jopa ruvenneet tappamaan vampyyreja, mikä on helppoa. Tarvitaan vaan puuvasama. Iske päivällä. Mwahahaa!

Jostakin syystä sairauden mukana tulee taipumus allergisuuteen valkosipulille. Luullaan, että vampirismia sairastavat eivät ole uskossa, koska he pelkäävät hopeisia ristejä.

Kuuluisia vampyyreja ja henkilöitä, joita epäillään vampyyreiksiMuokkaa

Katso myösMuokkaa