Wikipedia-logo-v2-en.svg
Buaahhahhahhahhaa! Wikipedian niin kutsutut asiantuntijat eivät ole kirjoittaneet tästä aiheesta kerta kaikkiaan yhtään mitään!
Rattijuoppo yrittää lahjoa liikkuvaa poliisia pullolla VatQa.

Vat 69, Vatku, "VatQ" on purgatiivinen, pehmeän savuhomearominen hourhon-viskistandardeja noudattava skottiviski, jotka irlantilaiset redneck-lapset juovat perjantai-iltaisin pelatessaan pleikkaria ja syödessään fish and chipsejä. Vat69 tuli tunnetuksi sarjasta Taistelutoverit, jossa bourboneihin kyllästynyt amerikkalaissotilas löytää natsien kellarista kyseistä viskiä. Muut olivat hämillään, sillä yleensä natsien ylimmän johdon kuviteltiin olleen kulinaristeja, mutta samoista varastoista löytyneet viiden seitsemän euron viinit ja sihisevä kiljusanko puhuivat omaa kieltään. Tästä löytyi voittamaton ase sotaan, ja monet VatQ-addiktit antautuivatkin saadakseen vain lisää vatQ-viskiä.

Muidenkin hourhon-standardeja noudattavien skottiviskien tapaan viski sisältää purgatiivisia reaktioita aiheuttavia aineita, mikä tarkoittaa sitä, ettei Vat69-viskiä saa nauttia, tunnustella kielellä tai haistella, vaan kulauttaa tunnustelematta kurkusta alas ja ajatella, että kyseessä olisi pahamaineisempaa bourbon-viskiä, tai jos mielikuvitus on voimakas, niin vaikka Jack Danielsia.

Kuuluisia Vatku-addiktejaMuokkaa

  Tämä ruokaan liittyvä artikkeli on aivan mauton.
Mausta siitä parempaa lisäämällä suolaa.