...ja Jumalan rakkaus on heitä seuraava pian huolenpidon jälkeen.

Vitsaus on Jumalan tapa ohjata rakkaudella luomuksiaan; Kuten rakastava äiti ja isäkin ohjaavat hairahtuneita lapsiaan vitsaa käyttäen, tekee Jumalakin samoin omien tekojensa aikaansaannoksille. Siksi vitsaukset, jotka tarkoittavat ihmisten kannalta ikäviä, julmia, tarpeettoman väkivaltaisia, sadistisia... tapahtumia, itse asiassa kertovat Jumalan rakkaudesta meitä kohtaan! Jos olet eri mieltä, on oikein -ja osoitus Jumalan rakkaudesta- jos päähäsi iskeytyy salama, tai jos koirasi kuolee, tai jos kadullasi tapahtuu auto -onnettumuus... Ja jos mitään em, kaltaisia merkkejä ei ole havaittavissa, kertoo se siitä että Jumala on armahtanut sinut - mikä osoittaa, että hän rakastaa sinua!

Sitäpaitsi; sinun ei tarvitse loogisesti perustella Jumalan rakkaudellisuutta ja viisautta. Riittää, että teologisesti hyväksyt, että hän voi halutessaan hakata sinut kappaleiksi, mahdollisesti tekeekin sen - ja kuulee mitä ajattelet. Se, että ajattelet tämän jälkeen Jumalaa rakkaudellisena ja viisaana on ihan tervettä teologista itsesuojelullista asiantilan päättämistä.

Esimerkkejä RaamatustaMuokkaa

Toisessa Mooseksen kirjassa on erinomaisia esimerkkejä Jumalan käyttämän koivuniemen herran luonteesta:

 1. Niilin vesi muuttuu vereksi, paikalliset Jehovan Todistajat kuolevat janoon.
 2. Sammakot tulevat laumoina, eikä kenelläkään ole ranskalaista keittokirjaa.
 3. Sääsket tulevat laumoina, eikä kenelläkään ole OFF:ia. Yhteneväisyydet vitsauksen 2 kanssa ovat satunnaisia, tämä on täysin uniikki vitsaus
 4. Paarmat tulevat laumoina, eikä kenelläkään ole RAID:ia. Yhteneväisyydet vitsausten 2 ja 3 kanssa ovat satunnaisia, tämä on täysin uniikki vitsaus.
 5. Kaikki lehmät kuolevat. Jumalasta oli vaihteen vuoksi hauskaa rangaista ihan aitojakin syyllisiä.
 6. märkäpaiseet. Jokainen finnien kanssa paininut tietää ongelman, kunhan kertoo sen kolmella.
 7. rakeet satavat. Jos siis sataa rakeita, tiedät että JOKU on ollut tuhma.
 8. heinäsirkat tulevat laumoina eikä kenelläkään ole DDT:tä. Kaikki yhteydet vitsauksien 2, 3 ja 4 kanssa ovat satunnaisia. Tämä on täysin uniikki vitsaus.
 9. Hengityskelvottomia höyryjä. Älä sekoita tätä Helvetissä asustavaan Saatanaan, jolla on samanlaisia keinoja. Samankaltaisuuden huomaaminen tässä on Jumalanpilkkaa.
 10. Tulta ja tulikiveä. Älä sekoita tätä Helvetissä asustavaan Saatanaan, jolla on samanlaisia keinoja. Samankaltaisuuden huomaaminen tässä on Jumalanpilkkaa.
 11. Kolmen päivän pimeys ; Ongelma oli suunnaton koska valokatkaisijat keksittiin vasta muutama vuosituhat myöhemmin.
 12. Jumala tappoi kaikki egyptiläisten vastasyntyneet poikalapset: Selvä argumentti lapsikasteen puolesta!

Muita vitsauksiaMuokkaa