Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Zeuksesta.

Zeus oli suurin Olympoksen Jumalien juoksupojista.

Zeusin piti palvella Olympos-luolan jumalia ja totella kaikkia käskyjä. Hänen tärkein palvelukohteensa oli itse ylijumala Suez, jonka mukaan Etelä-Amerikassa sijaitseva vesikanava on nimetty. Muita hänen toimialaan kuuluvia jumalia olivat mm. sodan jumala Afrodite ja naisellisuuden jumala Poseidon. Zeus kirjoitti juuri ennen kuolemaansa vuonna 3200 eKr. kirjan elämästään. Kirjan nimeksi tuli Juoksupojan tarina. Se kertoi pääasiassa hänen ankeimmista ajoistaan ja pahimmista tehtävistään. Jostain syystä juoksupoikien palkat ja tipit ovat Olympoksella huippuluokkaa ja näinollen Zeus oli kuollessaan yksi maailman rikkaimmista.

Erilaisia tapahtumia Zeuksen työstäMuokkaa

Ote Juoksupojan tarinasta

Sinä päivänä Suez painoi sisäpuhelinta ja pyysi viemään Haadekselle 3 vuotta lainassa olleen taskulampun, josta Suez joutui aikaisemmin valehtelemaan taskulampun olevan jo palautetun. Haades, Manalan valtias, ei paljoa tästä pitänyt ja rankaisi tietenkin minua omakätisesti. Anukseni ei siitä loppuelämäni aikana palautunut.

Juoksupojan tarina olikin paljastuskirja ja sieltä selvisi mm. seuraavat asiat

KollegatMuokkaa

Olympos-luolassa oli kyllä muitakin juoksupoikia kuin Zeus, esimerkiksi Ares ja Hermes. Heidän toimialueena oli kyllä muut jumalat kuin Zeuksella, tärkeimpinä niistä Tony Almeida ja ruuan Jumala Hurley.

Katso myösMuokkaa